caroluskoor2.JPG

 

Caroluskoor

 

Koren

Een aantal koren worden door mij begeleid en/of geleid, graag stel ik ze hieronder voor.

 

 

Caroluskoor

Het Carolukoor is verbonden aan de Carolus Borromeuskerk te Soesterberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige en Latijnse gezangen en missen. Het koor verzorgt 2 maal per maand een dienst. Het koor heeft een website: www.caroluskoor.nl. Dirigent is Jan de Groot.

 

Pastorale

Dit is het koor dat in de Soester Willibrordparochie de rouw- en huwelijksdiensten verzorgt. Het staat onder leiding van Paul Snoek en heeft een uitgebreid repertoire van Nederlandse en Latijnse gezangen. Paul Snoek en ik begeleiden/dirigeren het koor om de beurt.

 

Oecumenische Cantorij Oorsprong

Enkele jaren geleden is dit koor ontstaan uit de Cantorij Hooglanderveen en Cantorij Oorsprong behorend bij de v.m H. Geestkerk te Amersfoort. Het uitgebreide repertoire is modern, maar er worden ook liederen uit het Liedboek voor de kerken en GvL gezongen. Het koor zingt afwisselend in de St. Josephkerk te Hooglanderveen en de H. Kruiskerk te Amersfoort, soms in een andere lokatie. Sinds 1 oktober 2017 ben ik dirigent van dit koor.

 

Zusters van Onze Lieve Vrouw

Het koor bestaat uit tien zusters die om de week de eucharistieviering op zaterdagmiddag muzikaal ondersteunt. Het repertoire is zeer divers, van het Ave Maria tot liederen van Oosterhuis.

 

Koor 2Gether

Dit koor is ontstaan door een fusie van het Holy Spirit Koor en Koh-i-Noor. Dirigente is Ineke Opstal. Repertoire is modern, Nederlands maar ook muziek uit allerlei andere landen in vele talen.

 

Terug naar beginpagina